Biztosítás kötés: kötelező, Casco, utasbiztosítás vissza a főoldalra

Az Ön által megadott adatok segítségével néhány perc alatt kiszámítjuk az egyes biztosítók által kínált, az Ön jövő évi bonus-malus fokozatának megfelelő díjakat, megkötheti a kiválasztott biztosítóval gépjármű-biztosítási szerződését. Továbbá azonnali szerződéskötésre van lehetőség gépkocsi vásárlás esetén.

Nálunk pár perc alatt megtekintheti a kívánt gépjárművére a biztosítók által ajánlott pontos cascodíjakat. Kiválaszthatja közülük az Önnek legkedvezőbbet.

Egy utazás során bekövetkezett baleset, betegség, vagy más, nem várt esemény rémálommá teheti azt. Otthonunktól távol ezeket a helyzeteket kezelni sokkal nehezebb, és megdöbbentően költséges is lehet. Soha ne induljon el külföldre egy megfelelő utasbiztosítás nélkül. Pihenéshez, kikapcsolódáshoz ma már hozzátartozik annak tudata, hogy vészhelyzetben is biztosított a segítség.

Kötelező biztosítás:

Magyarországon gépjármű csak akkor vehet részt a közúti forgalomban, ha üzembentartója érvényes felelősségbiztosítással rendelkezik, vagyis az általa okozott kár esetére anyagi felelősséget vállal. A kötvény meglétét a hatóságok is ellenőrzik.

Casco:

Saját hibából elkövetett, saját gépjárművében keletkezett károk fedezetére szolgáló biztosítás. Az alapbiztosítás a töréskár – beleértve az üvegtörést is –, amely általában kiegészül az elemi károk a lopás, illetőleg rongálás kockázataival. A casco megkötésével a tulajdonos a saját járművéről gondoskodik, hiszen a kötelező biztosítás kizárólag csak a káresetben részt vevő vétlen felet védi.

Utazásbiztosítás:

Külföldi utazás során a váratlanul bekövetkező megbetegedésre, balesetre, poggyászkárra, valamint a biztosítási kötvényben meghatározott kockázatokra (pl. gépjármű) nyújt fedezetet. A szerződés egyszeri díjas, az ellenértéket azonnal, egy összegben kell megfizetni. A biztosító által kiállított kötvény érvényessége az előre meghatározott utazási időtartamra szól.